Ася Капчикова изобличи наглите лъжи на д-р Енчев!

Актуалната моделка Ася Капчикова публикува видеоклип, с който доказа, че д-р Енчев в действителност е заявил съпричастност към благотворителната й кампания.
Припомняме, че когато спечели титлата си за еротичен модел, блондинката обяви, че ще дари своята награда от ваучер на стойност 10 000 лв. за коригиране на бюст, на жена претърпяла мастектомия. Тогава д-р Енчев, който трябваше да извърши услугата, застана зад инициативата на моделката, но по-късно се отрече от думите си, защото интервенцията щяла да струва повече от обещаната сума.
„Моите уважения към статута и славата на Г-н Енчев, но не и към мъжеството и достойнството му! Разбирам, че в ситуация като тази, е нормално да опита да защити имиджа си, но нека не го прави чрез откровени лъжи! Днес той направи коментар относно конфликта между нас, твърдейки, че никога не е подкрепял решението ми, защото, видиш ли, той подарявал ваучер на стойност 10000 лв, а интервенцията на болната жена струвала повече. Той не бил банка, за да осребява чекове и да лекува болни жени - имало си здравна каса за това!“, написа Ася в социалната мрежа. Към статуса си тя добави и клип, който доказва, че тогава д-р Енчев е приел доста радушно идеята за благотворителната кауза.
„Само че, г-н Енчев, забравил сте да уточните, че аз никога не съм искала тези пари в кеш, за да ми ги осребявате, а само и единствено да ги уползотворя за каузата си! А колкото до тези 4000 хиляди лева, които надвишаваха стойността на наградата ми, за да бъде извършена въпросната операция, ще кажа само - Аз може да нямам вашите финансови възможности, но имам сърце и смисъл в живота си, който не се оценява на 4 000 лв.! Пазете си парите и дано успеете да си купите мъжество със спестеното!”, добавя още хубавицата по темата.

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?